pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Didim Masterler Türkiye şampiyonasında ikinci oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 13:32, Güncelleme: 05.05.2024 - 13:03
 

Didim Masterler Türkiye şampiyonasında ikinci oldu

Didim Masterler Türkiye şampiyonasında ikinci oldu

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginin Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılan Didim Belediyespor Masterler finalde karşılaştığı Sakarya Hendekspor’a 2-0 mağlup olarak şampiyonada ikinci oldu.Türkiye Masterler Futbol Şampiyonasında Didim Belediyespor Masterlar takımı Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında kupayı finalde kaybetti. Mavi beyazlı ekip finalde Sakarya Hendek masterler takımı ile karşı karşıya geldi. Antalya’daki maçı 2-0 kazanan Sakarya Hendek Türkiye şampiyonu olurken, Didim ise ikinci oldu. İlk kez katıldığı şampiyonada ikinci olan Didim Masterler takımı 3 kupa ile ilçeye döndü. Takım Kaptanı Hakan Gürsoy ilk kez katıldıkları şampiyonada Türkiye ikincisi olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerine destek veren herkese ve sponsorlarına teşekkür etti.
Didim Masterler Türkiye şampiyonasında ikinci oldu
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginin Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılan Didim Belediyespor Masterler finalde karşılaştığı Sakarya Hendekspor’a 2-0 mağlup olarak şampiyonada ikinci oldu.
Türkiye Masterler Futbol Şampiyonasında Didim Belediyespor Masterlar takımı Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında kupayı finalde kaybetti. Mavi beyazlı ekip finalde Sakarya Hendek masterler takımı ile karşı karşıya geldi. Antalya’daki maçı 2-0 kazanan Sakarya Hendek Türkiye şampiyonu olurken, Didim ise ikinci oldu. İlk kez katıldığı şampiyonada ikinci olan Didim Masterler takımı 3 kupa ile ilçeye döndü. Takım Kaptanı Hakan Gürsoy ilk kez katıldıkları şampiyonada Türkiye ikincisi olmaktan mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerine destek veren herkese ve sponsorlarına teşekkür etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.