pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetim

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 11:32, Güncelleme: 03.05.2024 - 11:10
 

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetim

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetim

Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetleme gerçekleştirildi.Karamürselbey Eğitim Merkezi içinde faaliyet gösteren MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetim yapıldı. Denetimde askeri eğitim faaliyetleri incelendi. Denetimler Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Tümamiral Erhan Aydın ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi.
Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetim
Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetleme gerçekleştirildi.
Karamürselbey Eğitim Merkezi içinde faaliyet gösteren MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda denetim yapıldı. Denetimde askeri eğitim faaliyetleri incelendi. Denetimler Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Tümamiral Erhan Aydın ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi.

Yalova HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.