pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Özbekistan’a gidiyor

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 12:04, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:38
 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Özbekistan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Özbekistan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, resmi temaslarda bulunmak üzere yarın Özbekistan’a gidiyor.Yılmaz, iki gün sürecek resmi programları kapsamında; Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Özbekistan Ali Meclisi Senato Başkanı Tanzila Narbaeva, Özbekistan Başbakan Yardımcısı, aynı zamanda Türkiye-Özbekistan Karma Ekonomik Komitesi’nin (KEK) Eş Başkanı ve Ekonomiden Sorumlu Bakanı Cemsit Kuçkarov ile ayrı ayrı bir araya gelecek. Sonrasında heyetler arası görüşmeler gerçekleştirilecek.Yılmaz, İş Dünyası Temsilcileriyle görüşecek, Yatırım Forumu’na katılacak’Türk İş Dünyası Buluşması’ programında iş dünyası temsilcileriyle görüşecek olan Yılmaz, programının ikinci gününde Taşkent’te yapılacak olan ’Üçüncü Taşkent Uluslararası Yatırım Forumu’nun açılışına katılarak sonrasında Türkiye’ye dönüş yapacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Özbekistan’a gidiyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, resmi temaslarda bulunmak üzere yarın Özbekistan’a gidiyor.
Yılmaz, iki gün sürecek resmi programları kapsamında; Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Özbekistan Ali Meclisi Senato Başkanı Tanzila Narbaeva, Özbekistan Başbakan Yardımcısı, aynı zamanda Türkiye-Özbekistan Karma Ekonomik Komitesi’nin (KEK) Eş Başkanı ve Ekonomiden Sorumlu Bakanı Cemsit Kuçkarov ile ayrı ayrı bir araya gelecek. Sonrasında heyetler arası görüşmeler gerçekleştirilecek.
Yılmaz, İş Dünyası Temsilcileriyle görüşecek, Yatırım Forumu’na katılacak
’Türk İş Dünyası Buluşması’ programında iş dünyası temsilcileriyle görüşecek olan Yılmaz, programının ikinci gününde Taşkent’te yapılacak olan ’Üçüncü Taşkent Uluslararası Yatırım Forumu’nun açılışına katılarak sonrasında Türkiye’ye dönüş yapacak.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.