pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 13:48
 

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi

Şanlıurfa’da 3 küçük çocuğun sulama tankerinin arkasındaki tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi.Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yaşandı. Yaşları küçük 3 çocuk, yolda sulama yapan belediyeye ait tankerin arkasına bindi. Tutunmakta güçlük çeken çocukların yaşadığı büyük tehlike başka bir sürücü tarafından kayda alındı. Arkadan seyreden bir otomobilin de yakın mesafede seyretmesi, her an düşecekmiş gibi görünen çocukların ne kadar büyük bir tehlike yaşadıklarını gözler önüne serdi.
Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi
Şanlıurfa’da 3 küçük çocuğun sulama tankerinin arkasındaki tehlikeli yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi.
Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yaşandı. Yaşları küçük 3 çocuk, yolda sulama yapan belediyeye ait tankerin arkasına bindi. Tutunmakta güçlük çeken çocukların yaşadığı büyük tehlike başka bir sürücü tarafından kayda alındı. Arkadan seyreden bir otomobilin de yakın mesafede seyretmesi, her an düşecekmiş gibi görünen çocukların ne kadar büyük bir tehlike yaşadıklarını gözler önüne serdi.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.