pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çaya düşen yavru köpek kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 15:32, Güncelleme: 24.04.2024 - 15:14
 

Çaya düşen yavru köpek kurtarıldı

Çaya düşen yavru köpek kurtarıldı

Çankırı’da çaya düşen yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Edinilen bilgilere göre, il merkezinde bulunan bulunan çaya düşen yavru köpeği fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yavru köpeği mahsur kaldığı yerden çıkardı. Sağlık kontrolü yapılan köpek, daha sonra yaşam alanına salındı.
Çaya düşen yavru köpek kurtarıldı
Çankırı’da çaya düşen yavru köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, il merkezinde bulunan bulunan çaya düşen yavru köpeği fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yavru köpeği mahsur kaldığı yerden çıkardı. Sağlık kontrolü yapılan köpek, daha sonra yaşam alanına salındı.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.