pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Carlos Mane ligdeki 3. golünü attı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 13:01, Güncelleme: 05.05.2024 - 12:41
 

Carlos Mane ligdeki 3. golünü attı

Carlos Mane ligdeki 3. golünü attı

Kayserispor’un Portekizli kanat oyuncusu Carlos Mane, bu sezon Süper Ligdeki üçüncü golünü attı.Süper Ligin 35. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk eden Kayserispor sahadan 2-2’lık beraberlikle ayrılan sarı kırmızılı takımın ilk golünü Carlos Mane kaydetti. Karşılaşmaya on birde başlayan ve 90 dakika sahada kalan Carlos Mane bir gol kaydetti. Attığı golü eşi ve doğacak olan çocuğuna armağan eden Carlos Mane büyük sevinç yaşadı.Carlos Mane yaptığı paylaşımda, “Daha iyi bir sonucu hak ediyoruz ama devam ediyoruz. Bu senin için bebeğim Carlos Mane Jr” dedi.
Carlos Mane ligdeki 3. golünü attı
Kayserispor’un Portekizli kanat oyuncusu Carlos Mane, bu sezon Süper Ligdeki üçüncü golünü attı.
Süper Ligin 35. haftasında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk eden Kayserispor sahadan 2-2’lık beraberlikle ayrılan sarı kırmızılı takımın ilk golünü Carlos Mane kaydetti. Karşılaşmaya on birde başlayan ve 90 dakika sahada kalan Carlos Mane bir gol kaydetti. Attığı golü eşi ve doğacak olan çocuğuna armağan eden Carlos Mane büyük sevinç yaşadı.
Carlos Mane yaptığı paylaşımda, “Daha iyi bir sonucu hak ediyoruz ama devam ediyoruz. Bu senin için bebeğim Carlos Mane Jr” dedi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.