pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı’da dolu yağışı etkili oldu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 20:01, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:41
 

Çankırı’da dolu yağışı etkili oldu

Çankırı’da dolu yağışı etkili oldu

Meteorolojinin uyarısının ardından Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde dolu yağışı etkili oldu.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kuvvetli yağış tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla olumsuzluklara karşı uyardığı Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde dolu yağışı etkili oldu. Etkili olan dolu yağışı bir süre sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Yağışların yarın akşama kadar il genelinde etkili olması bekleniyor.
Çankırı’da dolu yağışı etkili oldu
Meteorolojinin uyarısının ardından Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde dolu yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kuvvetli yağış tahmininde bulunarak ’sarı’ kodla olumsuzluklara karşı uyardığı Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde dolu yağışı etkili oldu. Etkili olan dolu yağışı bir süre sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Yağışların yarın akşama kadar il genelinde etkili olması bekleniyor.

Çankırı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.