pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden Araç Desteği

20.12.2017 - 12:28, Güncelleme: 20.12.2017 - 12:28
 

Çankırı Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden Araç Desteği

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından temin edilen 7 araç, düzenlenen törenle ilçe müdürlüklerine teslim edildi.İl...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından temin edilen 7 araç, düzenlenen törenle ilçe müdürlüklerine teslim edildi.İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Osman Çakır, yeni alınan araçlarla çiftçilere daha hızlı ve güvenli hizmet götüreceklerini söyledi.Ulaşım ve hizmet noktasında altyapının iyileştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bir proje olduğunu belirten Çakır, şöyle konuştu:"İl Özel İdaresinin bize ayırdığı kaynakları en etkili ve verimli kullanmak için tüm gayretlerimizi göstermekteyiz. Devlet Malzeme Ofisinden 6 adet 2017 model araçlarımız 380 bin 605 liraya alınmıştır. Ayrıca bakanlığımızdan temin ettiğimiz aracın, yine bakanlığımız kaynakları ile iç donanımı da yaptırılarak Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde gıda denetimlerinde kullanılmak üzere hazır hale getirilmiştir. Araçlarımız Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Ilgaz, Orta, Şabanözü, ilçe müdürlüklerimize teslim edilecektir. Araç temini projesinin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim."Konuşmanın ardından anahtar teslim töreni düzenlendi.Törene, Vali Hamdi Bilge Aktaş, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Alaaddin Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve bazı kurum müdürleri katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından temin edilen 7 araç, düzenlenen törenle ilçe müdürlüklerine teslim edildi.İl...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından temin edilen 7 araç, düzenlenen törenle ilçe müdürlüklerine teslim edildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Osman Çakır, yeni alınan araçlarla çiftçilere daha hızlı ve güvenli hizmet götüreceklerini söyledi.

Ulaşım ve hizmet noktasında altyapının iyileştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bir proje olduğunu belirten Çakır, şöyle konuştu:

"İl Özel İdaresinin bize ayırdığı kaynakları en etkili ve verimli kullanmak için tüm gayretlerimizi göstermekteyiz. Devlet Malzeme Ofisinden 6 adet 2017 model araçlarımız 380 bin 605 liraya alınmıştır. Ayrıca bakanlığımızdan temin ettiğimiz aracın, yine bakanlığımız kaynakları ile iç donanımı da yaptırılarak Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde gıda denetimlerinde kullanılmak üzere hazır hale getirilmiştir. Araçlarımız Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Ilgaz, Orta, Şabanözü, ilçe müdürlüklerimize teslim edilecektir. Araç temini projesinin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Konuşmanın ardından anahtar teslim töreni düzenlendi.

Törene, Vali Hamdi Bilge Aktaş, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Alaaddin Demir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.