ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Büyükada ‘çöp ada’ya döndü

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2023 - 13:02, Güncelleme: 29.06.2023 - 12:42
 

Büyükada ‘çöp ada’ya döndü

Büyükada ‘çöp ada’ya döndü

Büyükada’da kıyı sahil şeridindeki sokakların boylu boyunca çöplü görüntüleri vatandaşın kamerasına yansıdı.Büyükada’nın çöp sorunu bir türlü bitmek bilmiyor. Dışarı bırakılan çöplerin yanı sıra bu kez taşan çöp kutuları dikkat çekti. Sahil şeridinde bulunan çöp kutularından taşan çöpler bir vatandaşın kamerasına yansıdı.Belediye çöplere yetişemiyorBüyükadalı bir vatandaş, “Çöp toplama hizmeti yapılmıyor. Sahillerdeki çöpler rüzgarla denize dağılıyor Eylül’e kadar çöplerle yüzüyoruz. Geçen sene de aynısı oldu. Adalar Belediyesi yetişemediği için toplanmıyormuş. Madem öyle yoğun dönemlerde ek hizmet alın. Büyükşehir belediyesiyle ilçe belediyesi aynı parti. Yani CHP. Yazlık bölgeler çöpün tamamını üretmediği, çoğunluğun sebebinin günübirlikçiler olduğunu söylüyorlar ama en yüksek çöp vergisini adalı ödüyor. Ama böyle bir görüntüde yüzmek zorunda kalıyoruz. O da boş yer bulursak” dedi.
Büyükada ‘çöp ada’ya döndü
Büyükada’da kıyı sahil şeridindeki sokakların boylu boyunca çöplü görüntüleri vatandaşın kamerasına yansıdı.
Büyükada’nın çöp sorunu bir türlü bitmek bilmiyor. Dışarı bırakılan çöplerin yanı sıra bu kez taşan çöp kutuları dikkat çekti. Sahil şeridinde bulunan çöp kutularından taşan çöpler bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Belediye çöplere yetişemiyor
Büyükadalı bir vatandaş, “Çöp toplama hizmeti yapılmıyor. Sahillerdeki çöpler rüzgarla denize dağılıyor Eylül’e kadar çöplerle yüzüyoruz. Geçen sene de aynısı oldu. Adalar Belediyesi yetişemediği için toplanmıyormuş. Madem öyle yoğun dönemlerde ek hizmet alın. Büyükşehir belediyesiyle ilçe belediyesi aynı parti. Yani CHP. Yazlık bölgeler çöpün tamamını üretmediği, çoğunluğun sebebinin günübirlikçiler olduğunu söylüyorlar ama en yüksek çöp vergisini adalı ödüyor. Ama böyle bir görüntüde yüzmek zorunda kalıyoruz. O da boş yer bulursak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.