pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Burun estetiğinde hedef: Yüze uyumlu ve doğal burun

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2024 - 17:35, Güncelleme: 06.05.2024 - 17:03
 

Burun estetiğinde hedef: Yüze uyumlu ve doğal burun

Burun estetiğinde hedef: Yüze uyumlu ve doğal burun

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Yazıcı, “Burun estetiği operasyonundaki asıl amacımız yüzümüze uyumlu, doğal görünümlü burun elde etmektir” dedi.Burun estetiğinde nelerin değişebileceğine ilişkin bilgiler veren Amasya Özel Kolmed Hastanesi’nde görevli Opr. Dr. Yazıcı, “Burun sırtına kemer varsa düzeltilebilir. Karşıdan görüldüğünde burun kanatları genişse bunlar daraltılıp daha kibar bir burun elde edilebilir. Burun ucu yukarıya kaldırılabilir. İhtiyaç durumuna göre genişletilip, daraltılabilir. Burun estetiği operasyonundaki asıl amacımız yüzümüze uyumlu, doğal görünümlü burun elde etmektir” diye konuştu.Burun deliklerindeki asimetrilerin de operasyonla giderilebileceğine değinen Yazıcı, “Burun delikleri ve burun küçültülebilir. Hastanın nefes almasıyla ilgili bir sorun varsa bu sorun tamamen giderilebilir” şeklinde konuştu.
Burun estetiğinde hedef: Yüze uyumlu ve doğal burun
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Yazıcı, “Burun estetiği operasyonundaki asıl amacımız yüzümüze uyumlu, doğal görünümlü burun elde etmektir” dedi.
Burun estetiğinde nelerin değişebileceğine ilişkin bilgiler veren Amasya Özel Kolmed Hastanesi’nde görevli Opr. Dr. Yazıcı, “Burun sırtına kemer varsa düzeltilebilir. Karşıdan görüldüğünde burun kanatları genişse bunlar daraltılıp daha kibar bir burun elde edilebilir. Burun ucu yukarıya kaldırılabilir. İhtiyaç durumuna göre genişletilip, daraltılabilir. Burun estetiği operasyonundaki asıl amacımız yüzümüze uyumlu, doğal görünümlü burun elde etmektir” diye konuştu.
Burun deliklerindeki asimetrilerin de operasyonla giderilebileceğine değinen Yazıcı, “Burun delikleri ve burun küçültülebilir. Hastanın nefes almasıyla ilgili bir sorun varsa bu sorun tamamen giderilebilir” şeklinde konuştu.

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.