pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bursa Valisi’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 18:31, Güncelleme: 03.05.2024 - 18:03
 

Bursa Valisi’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa Valisi’nden Başkan Bozbey’e ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyaretler sürüyor.Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur, Bursa Garnizon Komutanı Albay Tahir Ceylan ve Sahil Güvenlik Güney Marmara Bölge Komutanı Binbaşı Erdal Kıreker Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bozbey’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bursa’mızın huzur ve güvenliği için yürüttüğü çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadeleri yer aldı.
Bursa Valisi’nden Başkan Bozbey’e ziyaret
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyaretler sürüyor.
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur, Bursa Garnizon Komutanı Albay Tahir Ceylan ve Sahil Güvenlik Güney Marmara Bölge Komutanı Binbaşı Erdal Kıreker Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bozbey’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bursa’mızın huzur ve güvenliği için yürüttüğü çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadeleri yer aldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.