pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 02.05.2024 - 13:54
 

Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti

Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti

Kırşehir’in Mucur ilçesinde bunalıma giren genç otoparkta intihar etti.Edinilen bilgiye iddiaya göre psikolojik rahatsızlığı bulunan K.K. ilçe merkezinde aracını otoparka park etti. K.K. daha sonra yanında bulunan tabancayla intihar etti. Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından önce Mucur İlçe Devlet Hastanesi’ne oradan da Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan K.K., tüm müdahalelere rağmen kurtaramayan hayatını kaybetti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bunalımdaki şahıs otoparkta intihar etti
Kırşehir’in Mucur ilçesinde bunalıma giren genç otoparkta intihar etti.
Edinilen bilgiye iddiaya göre psikolojik rahatsızlığı bulunan K.K. ilçe merkezinde aracını otoparka park etti. K.K. daha sonra yanında bulunan tabancayla intihar etti. Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından önce Mucur İlçe Devlet Hastanesi’ne oradan da Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan K.K., tüm müdahalelere rağmen kurtaramayan hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.