pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bu yiyecekler kansızlığa iyi geliyor

Yaşam 27.11.2016 - 10:36, Güncelleme: 27.11.2016 - 10:36
 

Bu yiyecekler kansızlığa iyi geliyor

Tıp dilinde anemi denilen kansızlık, kandaki kırmızı hücrelerin azalmasıdır. Kadınlarda, gebeliklerde ve çocuklarda daha sık görülür.

Tıp dilinde anemi denilen kansızlık, kandaki kırmızı hücrelerin azalmasıdır. Kadınlarda, gebeliklerde ve çocuklarda daha sık görülür. Yeterli ve dengeli beslenememek sonucu oluşan demir eksikliği, aneminin en önemli nedenidir. Kansızlığın en iyi çaresi ise B12 vitamini, folik asit ve en önemlisi demirdir.Kansızlık en başta kadınların sorunu. Demir eksikliği ile baş gösteren aneminin doğal ilaçları şunlardır:SIĞIR ETİ SÜT YUMURTA PEYNİR BALIK:  B12 vitamini açısından çok zengindir. Bu besinler içinde karaciğer ise tam bir demir ve B12 deposudur. Halk tabiriyle kan yapar.PEKMEZ
Tıp dilinde anemi denilen kansızlık, kandaki kırmızı hücrelerin azalmasıdır. Kadınlarda, gebeliklerde ve çocuklarda daha sık görülür.

Tıp dilinde anemi denilen kansızlık, kandaki kırmızı hücrelerin azalmasıdır. Kadınlarda, gebeliklerde ve çocuklarda daha sık görülür. Yeterli ve dengeli beslenememek sonucu oluşan demir eksikliği, aneminin en önemli nedenidir.

 

Kansızlığın en iyi çaresi ise B12 vitamini, folik asit ve en önemlisi demirdir.

Kansızlık en başta kadınların sorunu. Demir eksikliği ile baş gösteren aneminin doğal ilaçları şunlardır:

SIĞIR ETİ

 

SÜT

 

YUMURTA

 

PEYNİR

 

BALIK:  B12 vitamini açısından çok zengindir. Bu besinler içinde karaciğer ise tam bir demir ve B12 deposudur. Halk tabiriyle kan yapar.

PEKMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.