pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bozkırın çağlayanı, ziyaretçilerini ağırlıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 11:03, Güncelleme: 31.05.2024 - 10:48
 

Bozkırın çağlayanı, ziyaretçilerini ağırlıyor

Bozkırın çağlayanı, ziyaretçilerini ağırlıyor

Sivas’ın Gemerek ilçesinde bulunan doğa harikası Sızır Şelalesi, havaların ısınmasıyla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesine 1 kilometre mesafede bulunan Sızır Şelalesi, görenleri kendine hayran bırakıyor. Şelaleden akan su ve etrafında bulunan ağaçlarla yeşilin tonların hakim olduğu bölge doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Turistik anlamda bölgeye değer katan şelaleyi görmek için yurdun dört bir yanından ziyaretçi geliyor. Birçok yaş grubundan ziyaretçiyi ağırlayan şelale, ilçenin en önemli değerleri arasında yerini alıyor.Kayseri’de yaşayan ve şelaleyi görmek için Gemerek’e geldiğini söyleyen Mehmet Akçay, “Her şeyden önce doğa içerisinde. Yolları biraz daha güzel olabilirdi diye düşünüyoruz. Gelirken yolun sağında ve solunda ağaçlar mevcuttu. Gerçekten çok güzel bir doğası var. Kayseri’deki Yahyalı şelalesine de gitmiştik. Bu biraz daha küçük ama gerçekten de gelinip görülmesi gereken bir yer” dedi.
Bozkırın çağlayanı, ziyaretçilerini ağırlıyor
Sivas’ın Gemerek ilçesinde bulunan doğa harikası Sızır Şelalesi, havaların ısınmasıyla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır beldesine 1 kilometre mesafede bulunan Sızır Şelalesi, görenleri kendine hayran bırakıyor. Şelaleden akan su ve etrafında bulunan ağaçlarla yeşilin tonların hakim olduğu bölge doğa ve fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Turistik anlamda bölgeye değer katan şelaleyi görmek için yurdun dört bir yanından ziyaretçi geliyor. Birçok yaş grubundan ziyaretçiyi ağırlayan şelale, ilçenin en önemli değerleri arasında yerini alıyor.
Kayseri’de yaşayan ve şelaleyi görmek için Gemerek’e geldiğini söyleyen Mehmet Akçay, “Her şeyden önce doğa içerisinde. Yolları biraz daha güzel olabilirdi diye düşünüyoruz. Gelirken yolun sağında ve solunda ağaçlar mevcuttu. Gerçekten çok güzel bir doğası var. Kayseri’deki Yahyalı şelalesine de gitmiştik. Bu biraz daha küçük ama gerçekten de gelinip görülmesi gereken bir yer” dedi.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.