pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bolu’da mutfak tüpü alev aldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 19:30, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:19
 

Bolu’da mutfak tüpü alev aldı

Bolu’da mutfak tüpü alev aldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mutfak tüpünün alev alması neticesinde çıkan yangını komşular söndürdü.Edinilen bilgiye göre, Mudurnu Hacihalimler Köyü Merkez Mahallesi’nde bulunan 2 katlı ahşap evin mutfağında bulunan tüp henüz bilinmeyen sebeple alev aldı. Komşuların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Meydana gelen yangın sebebiyle mutfakta hasar meydana gelirken şans eseri yaralanan olmadı. Ev sahibi Ayşe Yaşar, tüpün alev almasıyla üstüne ıslak bez attıklarını ve su dökmelerine rağmen yangının sönmediğini belirtti.
Bolu’da mutfak tüpü alev aldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mutfak tüpünün alev alması neticesinde çıkan yangını komşular söndürdü.
Edinilen bilgiye göre, Mudurnu Hacihalimler Köyü Merkez Mahallesi’nde bulunan 2 katlı ahşap evin mutfağında bulunan tüp henüz bilinmeyen sebeple alev aldı. Komşuların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Meydana gelen yangın sebebiyle mutfakta hasar meydana gelirken şans eseri yaralanan olmadı. Ev sahibi Ayşe Yaşar, tüpün alev almasıyla üstüne ıslak bez attıklarını ve su dökmelerine rağmen yangının sönmediğini belirtti.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.