pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bolu’da mayıs ayında kar sürprizi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 21:31, Güncelleme: 04.05.2024 - 21:00
 

Bolu’da mayıs ayında kar sürprizi

Bolu’da mayıs ayında kar sürprizi

Bolu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.Bolu’da öğle saatlerinde şehir merkezinde yağmur, Köroğlu Dağları’nın zirvesi ve diğer yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oldu. Kartalkaya Kayak Merkezi ve Aladağlar’da etkili olan kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Kar kısa sürede etkisini yitirirken, bölgede kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.
Bolu’da mayıs ayında kar sürprizi
Bolu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
Bolu’da öğle saatlerinde şehir merkezinde yağmur, Köroğlu Dağları’nın zirvesi ve diğer yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oldu. Kartalkaya Kayak Merkezi ve Aladağlar’da etkili olan kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Kar kısa sürede etkisini yitirirken, bölgede kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.