pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bingöl’de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi dağıtıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 13:00, Güncelleme: 01.05.2024 - 12:58
 

Bingöl’de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi dağıtıldı

Bingöl’de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi dağıtıldı

Bingöl’de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik hibe desteklerine devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Burhan Bahadır’ın katılımıyla yüzde 75 hibeli Yedisu horoz kuru fasülyesi tohumu dağıtımı yapıldı. Yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Dr. Burhan Bahadır’ın katılımı ile Yedisu ilçemizde çiftçilerimize yüzde 75 hibe ile 9 ton coğrafi tescilli Yedisu horoz kuru fasülyesi tohumu dağıtıldı. Merkez ve diğer ilçelerimizde de çiftçilerimize 8 ton kilogram fasülye tohumu dağıtımı program dahilinde gerçekleşecektir. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun” denildi.
Bingöl’de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi dağıtıldı
Bingöl’de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.
Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere yönelik hibe desteklerine devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Burhan Bahadır’ın katılımıyla yüzde 75 hibeli Yedisu horoz kuru fasülyesi tohumu dağıtımı yapıldı. Yapılan açıklamada, “İl Müdürümüz Dr. Burhan Bahadır’ın katılımı ile Yedisu ilçemizde çiftçilerimize yüzde 75 hibe ile 9 ton coğrafi tescilli Yedisu horoz kuru fasülyesi tohumu dağıtıldı. Merkez ve diğer ilçelerimizde de çiftçilerimize 8 ton kilogram fasülye tohumu dağıtımı program dahilinde gerçekleşecektir. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun” denildi.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.