pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 11:02, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:52
 

Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek

Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek

Bilecikli sporcu Abdulkerim Akdaş gösterdiği başarı karşısında Bilecik’i Türkiye şampiyonasında temsil edecek.Bursa’da düzenlenen Okul Sporları Atletizm Liseliler A Grup Müsabakalarında Bilecikli sporcu Abdulkerim Akdaş 15.49 dereceyle gülle atma branşında 2’inci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir sporcu ve antrenörü tebrik ederek Konya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
Bilecik’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek
Bilecikli sporcu Abdulkerim Akdaş gösterdiği başarı karşısında Bilecik’i Türkiye şampiyonasında temsil edecek.
Bursa’da düzenlenen Okul Sporları Atletizm Liseliler A Grup Müsabakalarında Bilecikli sporcu Abdulkerim Akdaş 15.49 dereceyle gülle atma branşında 2’inci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir sporcu ve antrenörü tebrik ederek Konya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.