ak

Belediye, yeni kursların tanıtımını yaptı

Siyaset 26.01.2018 - 10:33, Güncelleme: 26.01.2018 - 10:33
 

Belediye, yeni kursların tanıtımını yaptı

SİVAS Belediyesi'nin kadınlara yönelik düzenlediği çeşitkli kursların tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

SİVAS Belediyesi'nin kadınlara yönelik düzenlediği çeşitkli kursların tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.Her yaştan insanın sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamak ve meslek edinmelerine yardımcı olarak istihdamı artırmak amacıyla Sivas Belediyesi, yeni kurslar açmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı olan SODES destekli açılan 5 farklı branştaki kursun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın'ın yanı sıra ilgili birim müdürleri, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde yılda 4 bin kişinin meslek sahibi olması için kurslar ve eğitimler düzenlediklerini dile getiren Özaydın, bu kurslara SODES desteği ile yenilerini eklediklerini ifade ederek derslerin 29 Ocak Pazartesi günü itibarıyla başlayacağını söyledi.Aşçı yardımcılığı, çağrı merkezi elemanı, stilist eğitimi, kadın giysileri dikimi, cilt bakımı ve temel makyaj dallarında 10 ayrı sınıfta 8 ay boyunca eğitimlerin devam edeceğini kaydeden Özaydın kursların Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Şeyh Şamil Hanımlar Kültür Merkezi, Mimar Sinan Hanımlar Kültür Merkezi ve Yenişehir Hanımlar Kültür Merkezinde düzenleneceğine dikkat çekti.FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediyesi'nin kadınlara yönelik düzenlediği çeşitkli kursların tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

SİVAS Belediyesi'nin kadınlara yönelik düzenlediği çeşitkli kursların tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Her yaştan insanın sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamak ve meslek edinmelerine yardımcı olarak istihdamı artırmak amacıyla Sivas Belediyesi, yeni kurslar açmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı olan SODES destekli açılan 5 farklı branştaki kursun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın'ın yanı sıra ilgili birim müdürleri, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde yılda 4 bin kişinin meslek sahibi olması için kurslar ve eğitimler düzenlediklerini dile getiren Özaydın, bu kurslara SODES desteği ile yenilerini eklediklerini ifade ederek derslerin 29 Ocak Pazartesi günü itibarıyla başlayacağını söyledi.

Aşçı yardımcılığı, çağrı merkezi elemanı, stilist eğitimi, kadın giysileri dikimi, cilt bakımı ve temel makyaj dallarında 10 ayrı sınıfta 8 ay boyunca eğitimlerin devam edeceğini kaydeden Özaydın kursların Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Şeyh Şamil Hanımlar Kültür Merkezi, Mimar Sinan Hanımlar Kültür Merkezi ve Yenişehir Hanımlar Kültür Merkezinde düzenleneceğine dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Belediye, yeni kursların tanıtımını yaptı

Belediye, yeni kursların tanıtımını yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.