pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Belediye Kendi Elektriğini Üretecek

27.04.2017 - 15:08, Güncelleme: 27.04.2017 - 15:08
 

Belediye Kendi Elektriğini Üretecek

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye hizmet binası çatısına kurulacak güneş enerjisi paneliyle, hizmet binası ve...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye hizmet binası çatısına kurulacak güneş enerjisi paneliyle, hizmet binası ve kültür sitesinin elektrik ihtiyacının karşılanacağını bildirdi. Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, çevreci bir anlayış ile üretime katkıda bulunmak amacıyla bu işe başladıklarını belirtti.Kurulacak olan güneş enerjisi paneliyle harcanılan enerjinin tamamını buradan karşılayacaklarını ve fazlasını da satacaklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:"Enerji alanında yaptığımız çalışmalarla yine referans gösteriliyoruz. Semt pazar yerleri ile sosyal ve spor tesislerimize kurmuş olduğumuz güneş panelleri ile elektrik üreterek, tesislerin elektrik ihtiyacını karşılıyoruz. Parklarımız ve pazar yerlerimizin tamamı led ışıklarla aydınlanıyor. Amacımız, enerjiyi en az tüketen bir belediye olmak. Şimdi de Melikgazi Belediyesi hizmet binası, kendi elektriğini kendi üretecektir."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye hizmet binası çatısına kurulacak güneş enerjisi paneliyle, hizmet binası ve...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye hizmet binası çatısına kurulacak güneş enerjisi paneliyle, hizmet binası ve kültür sitesinin elektrik ihtiyacının karşılanacağını bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, çevreci bir anlayış ile üretime katkıda bulunmak amacıyla bu işe başladıklarını belirtti.

Kurulacak olan güneş enerjisi paneliyle harcanılan enerjinin tamamını buradan karşılayacaklarını ve fazlasını da satacaklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Enerji alanında yaptığımız çalışmalarla yine referans gösteriliyoruz. Semt pazar yerleri ile sosyal ve spor tesislerimize kurmuş olduğumuz güneş panelleri ile elektrik üreterek, tesislerin elektrik ihtiyacını karşılıyoruz. Parklarımız ve pazar yerlerimizin tamamı led ışıklarla aydınlanıyor. Amacımız, enerjiyi en az tüketen bir belediye olmak. Şimdi de Melikgazi Belediyesi hizmet binası, kendi elektriğini kendi üretecektir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.