pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bayrampaşa’nın "seyyar aşevi" deprem bölgesinde

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 18:32, Güncelleme: 08.02.2023 - 17:36
 

Bayrampaşa’nın "seyyar aşevi" deprem bölgesinde

Bayrampaşa’nın "seyyar aşevi" deprem bölgesinde

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından yardım seferberliği başlatarak 27 araçlık insani yardım malzemesini ve arama kurtarma ekibini deprem bölgelerine gönderen Bayrampaşa Belediyesi; Bayrampaşa Vakfı ile birlikte "seyyar aşevi"ni ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine yolladı.Bayrampaşa Belediyesi ile Bayrampaşa Vakfının seyyar aşevi, depremzedeler için sıcak yemek hazırlayarak servis edecek. İlçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Vakfı yöneticileri ve yardımseverler ile birlikte seyyar aşevini Elbistan’a yolcu eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Depremin açtığı acıları dindirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Arama-kurtarma ekibimizin ve yardım tırlarımızın ardından şimdi de seyyar aşevimizi depremin merkez üslerinden Elbistan’a gönderdik. Tüm Türkiye tek yürek olduk, yaraları hep birlikte saracağız inşallah" dedi.
Bayrampaşa’nın "seyyar aşevi" deprem bölgesinde
Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından yardım seferberliği başlatarak 27 araçlık insani yardım malzemesini ve arama kurtarma ekibini deprem bölgelerine gönderen Bayrampaşa Belediyesi; Bayrampaşa Vakfı ile birlikte "seyyar aşevi"ni ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine yolladı.
Bayrampaşa Belediyesi ile Bayrampaşa Vakfının seyyar aşevi, depremzedeler için sıcak yemek hazırlayarak servis edecek. İlçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Vakfı yöneticileri ve yardımseverler ile birlikte seyyar aşevini Elbistan’a yolcu eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Depremin açtığı acıları dindirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Arama-kurtarma ekibimizin ve yardım tırlarımızın ardından şimdi de seyyar aşevimizi depremin merkez üslerinden Elbistan’a gönderdik. Tüm Türkiye tek yürek olduk, yaraları hep birlikte saracağız inşallah" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.