pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı göreve başladı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 09:00, Güncelleme: 25.04.2024 - 08:42
 

Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı göreve başladı

Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı göreve başladı

Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı oldu. Mersin Toroslor İlçe Müftüsü iken Bayburt Müftüsü olan Bayram Danacı, bugün göreve başladı. Danacı’ya ilk hayırlı olsun ziyaretini ise Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can gerçekleştirdi. Müftü Bayram Danacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Müftü Can, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.Müftü Bayram Danacı, ziyaretinden dolayı Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Cana teşekkür etti.Ziyarette Müftü Can’a müftü yardımcıları Sebahattin Erdoğan ve Müseffa Akbulut eşlik etti.
Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı göreve başladı
Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı oldu. Mersin Toroslor İlçe Müftüsü iken Bayburt Müftüsü olan Bayram Danacı, bugün göreve başladı. Danacı’ya ilk hayırlı olsun ziyaretini ise Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can gerçekleştirdi. Müftü Bayram Danacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Müftü Can, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Müftü Bayram Danacı, ziyaretinden dolayı Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Cana teşekkür etti.
Ziyarette Müftü Can’a müftü yardımcıları Sebahattin Erdoğan ve Müseffa Akbulut eşlik etti.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.