pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bayburt’ta üreticilere fide dağıtıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2024 - 08:30, Güncelleme: 30.04.2024 - 08:23
 

Bayburt’ta üreticilere fide dağıtıldı

Bayburt’ta üreticilere fide dağıtıldı

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün TAKEP projesi kapsamında ildeki üreticilere fide dağıtım programına katıldı.Projenin, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından finanse edildiğini belirten Vali Mustafa Eldivan, Bayburt’ta tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi ve sebze üretiminin geliştirmesini hedefleyen bu projenin Bayburt’a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkürlerini sundu.Proje kapsamında, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilde bin üreticinin faydalanacağı 175 bin adet sebze fide dağıtımı yapıldı.
Bayburt’ta üreticilere fide dağıtıldı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün TAKEP projesi kapsamında ildeki üreticilere fide dağıtım programına katıldı.
Projenin, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından finanse edildiğini belirten Vali Mustafa Eldivan, Bayburt’ta tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi ve sebze üretiminin geliştirmesini hedefleyen bu projenin Bayburt’a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya teşekkürlerini sundu.
Proje kapsamında, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilde bin üreticinin faydalanacağı 175 bin adet sebze fide dağıtımı yapıldı.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.