pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bayburt heyetinden Ankara çıkarması

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 16:00, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:59
 

Bayburt heyetinden Ankara çıkarması

Bayburt heyetinden Ankara çıkarması

Bayburt’un yöneticileri Ankara’da, Bayburtlu hemşehrileri Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Ankara Valisi Vasip Şahin’e ziyarette bulundular.Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin, AK Parti İl Başkanı Turgut Çalışkan, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile birlikte Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Ankara Valisi Vasip Şahin’e ziyarette bulunarak, Bayburt ile ilgili yapılacak projeler ve hizmetler hakkında istişarelerde bulundular.Bayburt heyeti misafirperverliklerinden dolayı Milli Savunma Bakanı Güler ve Ankara Valisi Şahin’e teşekkür ettiler.
Bayburt heyetinden Ankara çıkarması
Bayburt’un yöneticileri Ankara’da, Bayburtlu hemşehrileri Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Ankara Valisi Vasip Şahin’e ziyarette bulundular.
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin, AK Parti İl Başkanı Turgut Çalışkan, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile birlikte Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Ankara Valisi Vasip Şahin’e ziyarette bulunarak, Bayburt ile ilgili yapılacak projeler ve hizmetler hakkında istişarelerde bulundular.
Bayburt heyeti misafirperverliklerinden dolayı Milli Savunma Bakanı Güler ve Ankara Valisi Şahin’e teşekkür ettiler.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.