pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 15:04, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:31
 

Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarıldı

Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarıldı

Batman’da çalıştığı ayakkabı imalat atölyesinde kolu paketleme makinesine sıkışan 55 yaşındaki Ramazan Çelik, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, olay, Sağlık Mahallesi 12’nci Caddedeki bir ayakkabı imalat atölyesinde meydana geldi. Atölyede işçi olan Ramazan Çelik, kolunu paketleme makinesine sıkıştırdı. İmalat atölyesinde çalışan iş arkadaşları ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çelik’in kolu, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. Kolunda zedelenmeler olduğu tespit edilen Çelik, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ramazan Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.
Batman’da kolu paketleme makinesine sıkıştıran 1 işçi saatler sonra kurtarıldı
Batman’da çalıştığı ayakkabı imalat atölyesinde kolu paketleme makinesine sıkışan 55 yaşındaki Ramazan Çelik, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Sağlık Mahallesi 12’nci Caddedeki bir ayakkabı imalat atölyesinde meydana geldi. Atölyede işçi olan Ramazan Çelik, kolunu paketleme makinesine sıkıştırdı. İmalat atölyesinde çalışan iş arkadaşları ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çelik’in kolu, ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. Kolunda zedelenmeler olduğu tespit edilen Çelik, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ramazan Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.