pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentteki dev bayraklar havadan görüntülendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 09:00, Güncelleme: 23.04.2024 - 08:35
 

Başkentteki dev bayraklar havadan görüntülendi

Başkentteki dev bayraklar havadan görüntülendi

Başkentte kırmızı beyaza bürünen binaların oluşturduğu görsel şölen havadan görüntülendi.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkent Ankara’nın bir çok bölgesi dev Türk bayraklarıyla donatıldı. Çankaya, Keçiören ve Altındağ’a asılan dev ay yıldızlı bayraklar dron ile havadan görüntülendi.Öte yandan I. ve II. TBMM Binası ışıklandırılırken restorasyonu tamamlanan EGO Genel Müdürlüğünün yeni binasında ise dev Türk bayrağı sarkıtıldı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Başkentteki dev bayraklar havadan görüntülendi
Başkentte kırmızı beyaza bürünen binaların oluşturduğu görsel şölen havadan görüntülendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkent Ankara’nın bir çok bölgesi dev Türk bayraklarıyla donatıldı. Çankaya, Keçiören ve Altındağ’a asılan dev ay yıldızlı bayraklar dron ile havadan görüntülendi.
Öte yandan I. ve II. TBMM Binası ışıklandırılırken restorasyonu tamamlanan EGO Genel Müdürlüğünün yeni binasında ise dev Türk bayrağı sarkıtıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.