pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Toptaş, belediye çalışanlarını ziyaret etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 17:31, Güncelleme: 01.05.2024 - 17:10
 

Başkan Toptaş, belediye çalışanlarını ziyaret etti

Başkan Toptaş, belediye çalışanlarını ziyaret etti

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesi ile çalışanlarla bir araya geldi.Çevre koruma müdürlüğü personellerini görevleri başında ziyaret eden Başkan Toptaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, özverili çalışmaları için emekçi çalışanlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.Toptaş, “Bugün 1 Mayıs, bizler de bu vesile ile mesai arkadaşlarımızı özellikle sahada çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bu kapsamda da Çevre Koruma Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımızla birlikte olduk. Onlar belediyemizin lokomotifleri diyebiliriz. Şehrimizin, ilçemizin daha temiz olabilmesi için gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimiz” dedi.
Başkan Toptaş, belediye çalışanlarını ziyaret etti
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesi ile çalışanlarla bir araya geldi.
Çevre koruma müdürlüğü personellerini görevleri başında ziyaret eden Başkan Toptaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, özverili çalışmaları için emekçi çalışanlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.
Toptaş, “Bugün 1 Mayıs, bizler de bu vesile ile mesai arkadaşlarımızı özellikle sahada çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bu kapsamda da Çevre Koruma Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımızla birlikte olduk. Onlar belediyemizin lokomotifleri diyebiliriz. Şehrimizin, ilçemizin daha temiz olabilmesi için gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimiz” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.