pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Subaşı, Karasu hattında incelemelerde bulundu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 16:30, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:27
 

Başkan Subaşı, Karasu hattında incelemelerde bulundu

Başkan Subaşı, Karasu hattında incelemelerde bulundu

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Karasu İçme ve Kullanma Suyu Başkanlığına geldikten sonraki ilk incelemesini gerçekleştirdi.Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte isale hattında incelemelerde bulunan Başkan Subaşı, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Gerçekleştirilen inceleme çalışması hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ve belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla Karasu İsale Hattında incelemelerde bulunduk. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birlik Başkanlığımız süresince şehrimizin içme ve kullanma suyu konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için özenle çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Subaşı, Karasu hattında incelemelerde bulundu
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Karasu İçme ve Kullanma Suyu Başkanlığına geldikten sonraki ilk incelemesini gerçekleştirdi.
Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte isale hattında incelemelerde bulunan Başkan Subaşı, çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Gerçekleştirilen inceleme çalışması hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği ve belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla Karasu İsale Hattında incelemelerde bulunduk. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birlik Başkanlığımız süresince şehrimizin içme ve kullanma suyu konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için özenle çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.