pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Memiş Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 10:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 09:49
 

Başkan Memiş Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı

Başkan Memiş Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş 25’inci ve 26’ıncı dönem Aydın Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıda yerel yönetimlerin gerçekleştireceği çalışmalar ele alındı.Ak Parti Bayburt İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Arpalı Belediye Başkanı Nahit Binbir, Gökçedere Belediye Başkanı Mikdat Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çil, Gençlik Kolları İl Başkanı Batuhan Tataroğlu ve partililer yer aldı.
Başkan Memiş Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısına katıldı
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş 25’inci ve 26’ıncı dönem Aydın Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıda yerel yönetimlerin gerçekleştireceği çalışmalar ele alındı.
Ak Parti Bayburt İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Arpalı Belediye Başkanı Nahit Binbir, Gökçedere Belediye Başkanı Mikdat Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çil, Gençlik Kolları İl Başkanı Batuhan Tataroğlu ve partililer yer aldı.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.