pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Bozbey, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 18:32, Güncelleme: 02.05.2024 - 18:01
 

Başkan Bozbey, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi

Başkan Bozbey, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Koyunhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinin isteklerini kırmadı.Bursa’nın Yenişehir ilçesi Koyunhisar öğrencilerinin isteklerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ileten Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kıvanç Horoz müjdeyi verdi. CHP Yenişehir ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kıvanç Horoz, "Koyunhisar İlköğretim Okulu öğrencilerimizin günübirlik gezisi için araç ihtiyacını karşılanacak. Bizleri çocuklarımızın mutluluğuna, gülümsemesine ortak eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile emeği geçenlere, partim ve ilçem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Bozbey, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Koyunhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinin isteklerini kırmadı.
Bursa’nın Yenişehir ilçesi Koyunhisar öğrencilerinin isteklerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ileten Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kıvanç Horoz müjdeyi verdi. CHP Yenişehir ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kıvanç Horoz, "Koyunhisar İlköğretim Okulu öğrencilerimizin günübirlik gezisi için araç ihtiyacını karşılanacak. Bizleri çocuklarımızın mutluluğuna, gülümsemesine ortak eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile emeği geçenlere, partim ve ilçem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.