ak

Başbakan Yıldırım Kırşehir'de

06.01.2018 - 19:28, Güncelleme: 06.01.2018 - 19:28
 

Başbakan Yıldırım Kırşehir'de

Yıldırım, valiliği ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir Valiliğini ziyaret etti.Yıldırım, AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi'nin ardından valiliğe geçti.Burada Vali Necati Şentürk ve il protokolü tarafından karşılanan Yıldırım, Şentürk'ten kentteki yatırım ve projelere ilişkin bilgi aldı.Yıldırım, valilikten ayrılırken kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.
Yıldırım, valiliği ziyaret etti

KIRŞEHİR (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir Valiliğini ziyaret etti.

Yıldırım, AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi'nin ardından valiliğe geçti.

Burada Vali Necati Şentürk ve il protokolü tarafından karşılanan Yıldırım, Şentürk'ten kentteki yatırım ve projelere ilişkin bilgi aldı.

Yıldırım, valilikten ayrılırken kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.