pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 22:31, Güncelleme: 18.04.2024 - 22:15
 

Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"

Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tokat’ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremden 1 kişinin etkilendiğini duyurdu.Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde meydana gelen depremde Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde 1 kişi etkilenmiştir. Tokat’ın Sulusaray ilçesinde bir ev ve bir cami minaresi yıkılmış olup etkilenen olmamıştır. Tokat’ın Artova ilçesinde bir cami minaresi yıkılmış olup etkilenen olmamıştır. Yozgat ili Gümüşsuyu Köyünde bir ev, Yelken köyünde bir ev, Elmalıçiftliği köyünde bir ev yıkılmış olup etkilenen olmamıştır. Tokat ilinden 15 ambulans, 3 UMKE ve 1 UMKE Acil Müdahale Aracı, Yozgat ilinden 5 ambulans, 1 UMKE ve 1 UMKE Acil Müdahale Aracı, Sivas ilinden 1 UMKE ve 1 UMKE Acil Müdahale Aracı bölgeye görevlendirilmiştir" bilgilerini paylaştı.
Bakan Koca: "Tokat’ta meydana gelen depremde 1 kişi etkilenmiştir"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tokat’ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremden 1 kişinin etkilendiğini duyurdu.
Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde meydana gelen depremde Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde 1 kişi etkilenmiştir. Tokat’ın Sulusaray ilçesinde bir ev ve bir cami minaresi yıkılmış olup etkilenen olmamıştır. Tokat’ın Artova ilçesinde bir cami minaresi yıkılmış olup etkilenen olmamıştır. Yozgat ili Gümüşsuyu Köyünde bir ev, Yelken köyünde bir ev, Elmalıçiftliği köyünde bir ev yıkılmış olup etkilenen olmamıştır. Tokat ilinden 15 ambulans, 3 UMKE ve 1 UMKE Acil Müdahale Aracı, Yozgat ilinden 5 ambulans, 1 UMKE ve 1 UMKE Acil Müdahale Aracı, Sivas ilinden 1 UMKE ve 1 UMKE Acil Müdahale Aracı bölgeye görevlendirilmiştir" bilgilerini paylaştı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.