pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Babalar Günü

18.06.2017 - 12:23, Güncelleme: 18.06.2017 - 12:23
 

Babalar Günü

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Şeker, mesajında, sevgi, özveri ve güvenin sembolü olan...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Şeker, mesajında, sevgi, özveri ve güvenin sembolü olan ailenin temel direği babaların, hayatın her safhasında varlıkları aileyi onurlandırdığını, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelediğini belirtti.Çınar ağacı misali ailesine kol kanat geren babaların, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için büyük bir özveri ile çaba harcadığını aktaran Şeker, şunları kaydetti:"Yaşamımızın güçlü çınarları babalar, ailenin birlikteliği, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına çok önemli katkılar sunmaktadır. Toplumsal yaşamda da sevgi ve saygıyı hak eden en değerli kutsal varlıklarımız olan ve üzerimizde çok büyük hakkı olan anne ve babalarımızın gönlünü almak, onların rızasını kazanmak ve onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın en önemli görevidir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm babaların Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik eder, aileleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat dilerim."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Şeker, mesajında, sevgi, özveri ve güvenin sembolü olan...
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, sevgi, özveri ve güvenin sembolü olan ailenin temel direği babaların, hayatın her safhasında varlıkları aileyi onurlandırdığını, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelediğini belirtti.

Çınar ağacı misali ailesine kol kanat geren babaların, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için büyük bir özveri ile çaba harcadığını aktaran Şeker, şunları kaydetti:

"Yaşamımızın güçlü çınarları babalar, ailenin birlikteliği, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına çok önemli katkılar sunmaktadır. Toplumsal yaşamda da sevgi ve saygıyı hak eden en değerli kutsal varlıklarımız olan ve üzerimizde çok büyük hakkı olan anne ve babalarımızın gönlünü almak, onların rızasını kazanmak ve onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın en önemli görevidir. Bu duygu ve düşünceler ile tüm babaların Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik eder, aileleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat dilerim."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.