pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ayvacık’ta “Orman Benim” Farkındalık Etkinliği

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 15:07, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:31
 

Ayvacık’ta “Orman Benim” Farkındalık Etkinliği

Ayvacık’ta “Orman Benim” Farkındalık Etkinliği

Ayvacık ilçesinde orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için “Orman Benim” sloganı ile ormanlık alanlarda temizlik çalışması yapıldı.Türkiye genelinde, Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından “Orman Benim” sloganı ile 81 ilde ve bütün ilçelerde, orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için bir program düzenlendi. Program kapsamında Ayvacık ilçesinde de etkinlik düzenlendi. Ayvacık Hemdemtepe mevkiindeki ormanlık alanda düzenlenen çöp toplama programına Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Ayvacık Garnizon Komutanı Fatih Şahin, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı.Program kapsamında yol kenarındaki çöpler toplandı. Ayvacık Kaymakamı Salih Sak “Orman Benim” yangınlara karşı farkındalık programı ile ilgili yapığı açıklamasında, “Orman yangınlarına karşı alınacak önlemler konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Orman Benim” programı kapsamında ilçemizdeki ormanlık alanda bulunan çöplerin toplanmasıyla yanıcı madde azaltılması uygulaması gerçekleştirilmiştir” dedi.
Ayvacık’ta “Orman Benim” Farkındalık Etkinliği
Ayvacık ilçesinde orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için “Orman Benim” sloganı ile ormanlık alanlarda temizlik çalışması yapıldı.
Türkiye genelinde, Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından “Orman Benim” sloganı ile 81 ilde ve bütün ilçelerde, orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için bir program düzenlendi. Program kapsamında Ayvacık ilçesinde de etkinlik düzenlendi. Ayvacık Hemdemtepe mevkiindeki ormanlık alanda düzenlenen çöp toplama programına Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, Ayvacık Garnizon Komutanı Fatih Şahin, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı.
Program kapsamında yol kenarındaki çöpler toplandı. Ayvacık Kaymakamı Salih Sak “Orman Benim” yangınlara karşı farkındalık programı ile ilgili yapığı açıklamasında, “Orman yangınlarına karşı alınacak önlemler konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Orman Benim” programı kapsamında ilçemizdeki ormanlık alanda bulunan çöplerin toplanmasıyla yanıcı madde azaltılması uygulaması gerçekleştirilmiştir” dedi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.