pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Aydıntepe ve Demirözü’nün kaymakamları değişti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 09:01, Güncelleme: 29.08.2023 - 08:36
 

Aydıntepe ve Demirözü’nün kaymakamları değişti

Aydıntepe ve Demirözü’nün kaymakamları değişti

Bayburt’un Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinin kaymakamları değişti.Kaymakam atamaları ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararına göre, birçok kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değiştirildi.Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün Diyarbakır’ın Lice ilçesi kaymakamlığına atanırken, ilçenin yeni kaymakamı Ümit Fırat Bökçün oldu. Bökçün, Malatya Akçadağ Kaymakamlığı görevinde bulunuyordu.Demirözü Kaymakamı Ali Ekber Ateş Hakkari Şemdinli Kaymakamlığına atandı. Demirözü ilçesinin yeni kaymakamı ise Ordu Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin oldu.Ümit Fırat Bökçün ve Yasin Şahin bu hafta içerisinde Bayburt’taki görevlerine başlayacakları öğrenildi.
Aydıntepe ve Demirözü’nün kaymakamları değişti
Bayburt’un Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinin kaymakamları değişti.
Kaymakam atamaları ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararına göre, birçok kaymakam ve vali yardımcısının görev yerleri değiştirildi.
Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün Diyarbakır’ın Lice ilçesi kaymakamlığına atanırken, ilçenin yeni kaymakamı Ümit Fırat Bökçün oldu. Bökçün, Malatya Akçadağ Kaymakamlığı görevinde bulunuyordu.
Demirözü Kaymakamı Ali Ekber Ateş Hakkari Şemdinli Kaymakamlığına atandı. Demirözü ilçesinin yeni kaymakamı ise Ordu Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin oldu.
Ümit Fırat Bökçün ve Yasin Şahin bu hafta içerisinde Bayburt’taki görevlerine başlayacakları öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.