pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Avanos'ta Sürek Avı Yapıldı

06.02.2017 - 08:58, Güncelleme: 06.02.2017 - 08:58
 

Avanos'ta Sürek Avı Yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, son dönemde bölgede yaban domuzunun çoğalması nedeniyle alınan karar doğrultusunda...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, son dönemde bölgede yaban domuzunun çoğalması nedeniyle alınan karar doğrultusunda sürek avı yaptı.Yaban domuzu popülasyonunun artışına bağlı olarak çiftçilerin sorunlarla karşılaşması ve domuzların yerleşim alanlarına kadar inmesi nedeniyle düzenlenen sürek avına 20 avcı katıldı.Avanos Belediyesi Zabıta Komiseri Mustafa Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki, Püsküllü, Kuruçay, Balıklıova, Köybağı ve Vali Çiftliği mevkilerinde iki gün süreyle kontrollü sürek avı yapıldığını aktardı.Ergün, avcıların av sahasının dışına çıkmamak kaydı ile ilk gün 3, ikinci gün ise 4 olmak üzere 7 erişkin domuzun vurulduğunu belirtti.Ergün, "Avlanan yaban domuzları, çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde belediye zabıtası gözetiminde kepçe ile açılan çukurlara üzeri kireç örtülerek gömüldü." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, son dönemde bölgede yaban domuzunun çoğalması nedeniyle alınan karar doğrultusunda...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, son dönemde bölgede yaban domuzunun çoğalması nedeniyle alınan karar doğrultusunda sürek avı yaptı.

Yaban domuzu popülasyonunun artışına bağlı olarak çiftçilerin sorunlarla karşılaşması ve domuzların yerleşim alanlarına kadar inmesi nedeniyle düzenlenen sürek avına 20 avcı katıldı.

Avanos Belediyesi Zabıta Komiseri Mustafa Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki, Püsküllü, Kuruçay, Balıklıova, Köybağı ve Vali Çiftliği mevkilerinde iki gün süreyle kontrollü sürek avı yapıldığını aktardı.

Ergün, avcıların av sahasının dışına çıkmamak kaydı ile ilk gün 3, ikinci gün ise 4 olmak üzere 7 erişkin domuzun vurulduğunu belirtti.

Ergün, "Avlanan yaban domuzları, çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde belediye zabıtası gözetiminde kepçe ile açılan çukurlara üzeri kireç örtülerek gömüldü." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.