pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 01:00, Güncelleme: 17.04.2024 - 00:56
 

Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

Ardahan’da taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek ata eziyet ettikleri gerekçesiyle 2 şahsa 14 bin 432 lira para cezası uygulandı.Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Senemoğlu köyünden iki şahsın, ata taşıyabileceğinden fazla yük yüklemek suretiyle eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Konuyla ilgili hayvanseverlerin tepkisi üzerine harekete geçen Göle Cumhuriyet Savcılığı tespit ve inceleme başlattı.Jandarma ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince, video kayıtlarındaki kişilerin M.K. ile M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında toplam 14 bin 432 lira cezai işlem uygulandı.
Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
Ardahan’da taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek ata eziyet ettikleri gerekçesiyle 2 şahsa 14 bin 432 lira para cezası uygulandı.
Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Senemoğlu köyünden iki şahsın, ata taşıyabileceğinden fazla yük yüklemek suretiyle eziyet ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Konuyla ilgili hayvanseverlerin tepkisi üzerine harekete geçen Göle Cumhuriyet Savcılığı tespit ve inceleme başlattı.
Jandarma ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince, video kayıtlarındaki kişilerin M.K. ile M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında toplam 14 bin 432 lira cezai işlem uygulandı.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.