pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Asya'da İşbirliği Ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı

21.05.2019 - 16:33, Güncelleme: 21.05.2019 - 16:33
 

Asya'da İşbirliği Ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı

Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, 15 Haziran'da Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, 15 Haziran'da Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de gerçekleştirilecek.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Duşanbe'de 15 Haziran Cumartesi günü yapılacak zirveyi izlemek isteyen basın mensupları, "http://www.cicasummit2019.tj/" adresindeki akreditasyon formunu dolduracak.Basın mensupları çalıştıkları kurumdan alacakları yazı ve beraberlerinde getirecekleri ekipmanların listesiyle birlikte 25 Mayıs'a kadar "cicasummit2019@mfa.tj" e-posta adresine iletecek.
Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, 15 Haziran'da Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi, 15 Haziran'da Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Duşanbe'de 15 Haziran Cumartesi günü yapılacak zirveyi izlemek isteyen basın mensupları, "http://www.cicasummit2019.tj/" adresindeki akreditasyon formunu dolduracak.

Basın mensupları çalıştıkları kurumdan alacakları yazı ve beraberlerinde getirecekleri ekipmanların listesiyle birlikte 25 Mayıs'a kadar "cicasummit2019@mfa.tj" e-posta adresine iletecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.