pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ardahan’da JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2024 - 12:00, Güncelleme: 01.05.2024 - 11:57
 

Ardahan’da JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı

Ardahan’da JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "JASAT Mercek-6" operasyonu kapsamında yapılan çalışmalarda, 58 zanlı yakalandı.Ardahan İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri koordinesinde İlçe Jandarma ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen MERCEK-6 operasyonunda 58 şüpheli yakalandı.Jandarmadaki işlemlerinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. JASAT Mercek-6 operasyonları kapsamında aranan diğer şahısların da yakalanması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü öğrenildi.
Ardahan’da JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "JASAT Mercek-6" operasyonu kapsamında yapılan çalışmalarda, 58 zanlı yakalandı.
Ardahan İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri koordinesinde İlçe Jandarma ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen MERCEK-6 operasyonunda 58 şüpheli yakalandı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. JASAT Mercek-6 operasyonları kapsamında aranan diğer şahısların da yakalanması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü öğrenildi.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.