pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara’nın Kral Havuzu havadan görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 13:46
 

Ankara’nın Kral Havuzu havadan görüntülendi

Ankara’nın Kral Havuzu havadan görüntülendi

Ankara’nın sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin tercihi haline gelen Kral Havuzu, Kızılcahamam ilçesinde doğal bir oksijen kaynağı olarak öne çıkıyor.Ankara’ya 70 kilometre mesafede bulunan bu doğal güzellik, ziyaretçilerine hem serinleme imkanı sunan hem de mistik bir atmosferde huzurlu bir gün geçirme fırsatı veren Kral Havuzu dron ile görüntülendi.Eşsiz bir berraklıkta ve doğal minerallerle zenginleşen Kral Havuzu bu özellikleriyle hem serinletici bir etki oluşturuyor hem de cilt için besleyici bir özellik taşıyor. Doğanın içinde ideal bir ortam sunan havuz, çevresindeki yeşil alanlarla da doğayla bütünleşmiş bir atmosfer oluşturuyor.Özellikle hafta sonları, ailelerin şehrin gürültüsünden ve sıcaklığından uzaklaşmak için tercih ettiği Kral Havuzu, kamp alanları, mangal keyfi ve piknik yapma imkanlarının yanı sıra, başkentlileri tatil havasına girmelerini sağlıyor.Ailesi ile pikniğe gelen vatandaşlar Kral Havuzu’nu çok beğendiklerini belirterek vatandaşların ziyaret etmelerini tavsiye etti.
Ankara’nın Kral Havuzu havadan görüntülendi
Ankara’nın sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin tercihi haline gelen Kral Havuzu, Kızılcahamam ilçesinde doğal bir oksijen kaynağı olarak öne çıkıyor.
Ankara’ya 70 kilometre mesafede bulunan bu doğal güzellik, ziyaretçilerine hem serinleme imkanı sunan hem de mistik bir atmosferde huzurlu bir gün geçirme fırsatı veren Kral Havuzu dron ile görüntülendi.
Eşsiz bir berraklıkta ve doğal minerallerle zenginleşen Kral Havuzu bu özellikleriyle hem serinletici bir etki oluşturuyor hem de cilt için besleyici bir özellik taşıyor. Doğanın içinde ideal bir ortam sunan havuz, çevresindeki yeşil alanlarla da doğayla bütünleşmiş bir atmosfer oluşturuyor.
Özellikle hafta sonları, ailelerin şehrin gürültüsünden ve sıcaklığından uzaklaşmak için tercih ettiği Kral Havuzu, kamp alanları, mangal keyfi ve piknik yapma imkanlarının yanı sıra, başkentlileri tatil havasına girmelerini sağlıyor.
Ailesi ile pikniğe gelen vatandaşlar Kral Havuzu’nu çok beğendiklerini belirterek vatandaşların ziyaret etmelerini tavsiye etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.