pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anadolu Üniversitesi öğrencileri deprem bölgesinde yeni kütüphaneler oluşturdu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2024 - 15:32, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:19
 

Anadolu Üniversitesi öğrencileri deprem bölgesinde yeni kütüphaneler oluşturdu

Anadolu Üniversitesi öğrencileri deprem bölgesinde yeni kütüphaneler oluşturdu

Eskişehir’den Hatay ve Kahramanmaraş’a giden Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü katılımcıları, deprem bölgesinde yeni kütüphaneler oluşturarak takdir topladı.Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü’nde yer alan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde anasınıfı projeleri gerçekleştirmek üzere Kahramanmaraş ve Hatay’a gitmişti. Projelerini tamamlayarak cumartesi günü Eskişehir’e dönen kulüp katılımcıları, yaptıkları anasınıflarının ilk ve son hallerini paylaştı. Boş kalan odaları ve konteynerleri değerlendiren Anadolu Üniversitesi öğrencileri yaptıkları anasınıflarına hayatını kaybeden öğretmenlerin ve öğrencilerin isimlerini verirken, yürütülen anlamlı proje görenlerin takdirini kazandı.
Anadolu Üniversitesi öğrencileri deprem bölgesinde yeni kütüphaneler oluşturdu
Eskişehir’den Hatay ve Kahramanmaraş’a giden Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü katılımcıları, deprem bölgesinde yeni kütüphaneler oluşturarak takdir topladı.
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü’nde yer alan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde anasınıfı projeleri gerçekleştirmek üzere Kahramanmaraş ve Hatay’a gitmişti. Projelerini tamamlayarak cumartesi günü Eskişehir’e dönen kulüp katılımcıları, yaptıkları anasınıflarının ilk ve son hallerini paylaştı. Boş kalan odaları ve konteynerleri değerlendiren Anadolu Üniversitesi öğrencileri yaptıkları anasınıflarına hayatını kaybeden öğretmenlerin ve öğrencilerin isimlerini verirken, yürütülen anlamlı proje görenlerin takdirini kazandı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.