pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 22:30, Güncelleme: 05.05.2024 - 22:01
 

Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü

Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.Olay, Hanönü ilçesi Kavak köyü Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Karadağ ve Ergin Karadağ’a ait iki katlı ahşap evde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Hanönü ve Kastamonu ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı da köye gelerek ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.Ekipler, yangının diğer evlere sıçramadan söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.
Olay, Hanönü ilçesi Kavak köyü Tepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Karadağ ve Ergin Karadağ’a ait iki katlı ahşap evde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Hanönü ve Kastamonu ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Hanönü Belediye Başkanı Metin Yamalı da köye gelerek ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.
Ekipler, yangının diğer evlere sıçramadan söndürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.