pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Şüpheli Araç Kovalamacası

28.02.2017 - 23:38, Güncelleme: 28.02.2017 - 23:38
 

Aksaray'da Şüpheli Araç Kovalamacası

Jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında ateş eden 2 kişi, yarım saatlik takip sonucu yakalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında ateş eden araçtaki 2 kişi, yarım saatlik takip sonucu yakalandı.Gülağaç ilçesine bağlı Gülpınar Beldesi yakınlarında uygulama yapan ilçe jandarma ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi.Araç sürücüsü, jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalama sırasında jandarma ekiplerine 2 el ateş eden şüphelilerin içinde bulunduğu araç plakası ve kaçış istikameti telsizden anons edilerek, çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi.Yaklaşık yarım saat süren kovalama sonunda araç, Nevşehir Aksaray karayolu Genç Osman köyü yakınlarında durduruldu.Aracın sürücüsü Alparslan Y. (19) ve yanında bulunan Can D. (18) gözaltına alındı.Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
Jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında ateş eden 2 kişi, yarım saatlik takip sonucu yakalandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sırasında ateş eden araçtaki 2 kişi, yarım saatlik takip sonucu yakalandı.

Gülağaç ilçesine bağlı Gülpınar Beldesi yakınlarında uygulama yapan ilçe jandarma ekipleri, şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi.

Araç sürücüsü, jandarma ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalama sırasında jandarma ekiplerine 2 el ateş eden şüphelilerin içinde bulunduğu araç plakası ve kaçış istikameti telsizden anons edilerek, çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi.

Yaklaşık yarım saat süren kovalama sonunda araç, Nevşehir Aksaray karayolu Genç Osman köyü yakınlarında durduruldu.

Aracın sürücüsü Alparslan Y. (19) ve yanında bulunan Can D. (18) gözaltına alındı.

Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.