pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray’da motosikletten düşen genç yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2024 - 18:02, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:33
 

Aksaray’da motosikletten düşen genç yaralandı

Aksaray’da motosikletten düşen genç yaralandı

Aksaray’da aniden yola çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yapan genç motosiklet sürücüsü motosikletten düşerek yaralandı.Kaza, Şeyh Hamit Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle şehir merkezi istikametine seyreden M.E.Ş. (21), sokaktan önüne aniden çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yaptı. Motorsiklet kontrolden çıkarken, sürücü düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan motosiklet sürücüsüne ambulansta ilk müdahale yapıldı. Hastaneye gitmeyi reddeden genç sürücü ambulanstaki tedavisinin ardından motosikletini de alıp olay yerinden ayrıldı.
Aksaray’da motosikletten düşen genç yaralandı
Aksaray’da aniden yola çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yapan genç motosiklet sürücüsü motosikletten düşerek yaralandı.
Kaza, Şeyh Hamit Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle şehir merkezi istikametine seyreden M.E.Ş. (21), sokaktan önüne aniden çıkan kamyonete çarpmamak için manevra yaptı. Motorsiklet kontrolden çıkarken, sürücü düşerek yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan motosiklet sürücüsüne ambulansta ilk müdahale yapıldı. Hastaneye gitmeyi reddeden genç sürücü ambulanstaki tedavisinin ardından motosikletini de alıp olay yerinden ayrıldı.

Aksaray HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.