pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 15:32, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:17
 

Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı

Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı

Akçakoca Orman İşletme sorumluluk alanında bulunan köy ve mahalle muhtarlarına İşletme Müdürü Levent Kartal başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı.Toplantıya Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Aydın, köy ve mahalle muhtarları ile işletme müdürlüğü teknik personeli katıldı. Toplantıda orman yangınları başta olmak üzere, 6831 sayılı Orman Kanunu’na göre muhtarlıkların yükümlülükleri, kanuni haklar, ORKÖY destekleri ve orman kanununda yapılan değişiklikler konularında bilgilendirme yapıldı.Verimli geçen toplantının ardından muhtarların görüş ve önerileri dikkate alınarak toplantı sonlandırıldı.
Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı
Akçakoca Orman İşletme sorumluluk alanında bulunan köy ve mahalle muhtarlarına İşletme Müdürü Levent Kartal başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Aydın, köy ve mahalle muhtarları ile işletme müdürlüğü teknik personeli katıldı. Toplantıda orman yangınları başta olmak üzere, 6831 sayılı Orman Kanunu’na göre muhtarlıkların yükümlülükleri, kanuni haklar, ORKÖY destekleri ve orman kanununda yapılan değişiklikler konularında bilgilendirme yapıldı.
Verimli geçen toplantının ardından muhtarların görüş ve önerileri dikkate alınarak toplantı sonlandırıldı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.