pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akçakoca OSB taleplerini bakana iletti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 13:03, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:48
 

Akçakoca OSB taleplerini bakana iletti

Akçakoca OSB taleplerini bakana iletti

DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili talepleri Bakan Fatih Kacır’a aktardı.Milletvekili Ercan Öztürk, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Öztürk ziyaretle ilgili “Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaretimizde Akçakoca Organize Sanayi Bölgemizle ilgili taleplerimizi ilettik. Konumuza göstermiş olduğu hassasiyet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Akçakoca OSB taleplerini bakana iletti
DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili talepleri Bakan Fatih Kacır’a aktardı.
Milletvekili Ercan Öztürk, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Öztürk ziyaretle ilgili “Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaretimizde Akçakoca Organize Sanayi Bölgemizle ilgili taleplerimizi ilettik. Konumuza göstermiş olduğu hassasiyet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.