pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ahmed Touba, Lecce’ye kiralık olarak gitti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 11:33, Güncelleme: 27.08.2023 - 11:12
 

Ahmed Touba, Lecce’ye kiralık olarak gitti

Ahmed Touba, Lecce’ye kiralık olarak gitti

Başakşehir, Cezayirli futbolcu Ahmed Touba’nın Serie A ekiplerinden Lecce’ye kiralık olarak gittiğini açıkladı.Turuncu-lacivertlilerin internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Ahmed Touba, bir yıllığına kiralık olarak İtalya Serie A ekiplerinden Lecce forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve Ahmed Touba için hayırlı olmasını temenni eder, oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz" denildi.25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 39 resmi maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. Touba bu sezon ise 1 resmi müsabakada görev aldı.
Ahmed Touba, Lecce’ye kiralık olarak gitti
Başakşehir, Cezayirli futbolcu Ahmed Touba’nın Serie A ekiplerinden Lecce’ye kiralık olarak gittiğini açıkladı.
Turuncu-lacivertlilerin internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Ahmed Touba, bir yıllığına kiralık olarak İtalya Serie A ekiplerinden Lecce forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve Ahmed Touba için hayırlı olmasını temenni eder, oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz" denildi.
25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 39 resmi maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı. Touba bu sezon ise 1 resmi müsabakada görev aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.