pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağrı’da jandarmadan şok baskın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 12:35, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:01
 

Ağrı’da jandarmadan şok baskın

Ağrı’da jandarmadan şok baskın

Ağrı’da piyasa değeri yaklaşık 45 milyon 550 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında Doğubayazıt ilçesinde, metruk bir binada yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 45 milyon 550 bin TL olan gümrük kaçağı yakalandı. Operasyonda 53 bin 500 adet güneş gözlüğü, 1 ton 200 kg. gözlük çerçevesi ham maddesi ve 4bin 500 adet botox malzemesi ele geçirildi.Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Meydana gelen olay ile ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alınmıştır.” dedi.
Ağrı’da jandarmadan şok baskın
Ağrı’da piyasa değeri yaklaşık 45 milyon 550 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.
Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında Doğubayazıt ilçesinde, metruk bir binada yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 45 milyon 550 bin TL olan gümrük kaçağı yakalandı. Operasyonda 53 bin 500 adet güneş gözlüğü, 1 ton 200 kg. gözlük çerçevesi ham maddesi ve 4bin 500 adet botox malzemesi ele geçirildi.
Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Meydana gelen olay ile ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alınmıştır.” dedi.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.