pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağrı ve Ardahan’da Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 15:05, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:34
 

Ağrı ve Ardahan’da Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor

Ağrı ve Ardahan’da Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor

Merkezi Kars’ta bulunan Serhat Kalkınma Ajansı tarafından Ardahan Üniversitesi ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile bölge tanıtımına katkıda bulunmak, gençlerin günümüzün öncü sektörlerinden birisi olan görsel medya ve fotoğrafçılık alanlarına giriş yapmalarını sağlamak, bunun yanında günümüz fotoğraf teknolojilerini tanıyarak global dünyaya entegre olmalarının önünü açmak amacıyla Ağrı ve Ardahan illerinde "Fotoğrafçılık Eğitimleri" düzenlenecek.Usta foto muhabir ve fotoğraf sanatçısı Bünyamin Aygün’ün eğitmenliğindeki etkinlikler, 17-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Ağrı ve 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Ardahan illerinde gerçekleştirilecek 2 gün teorik, 1 gün pratik (saha çalışmaları) şeklinde tertip edilecek eğitimlerde yaş sınırı bulunmayacak. 18 yaşından küçük katılımcılar “Veli Muvafakatname Belgesi” ibraz ederek etkinliğe katılım sağlayabilecekler. Kontenjanlar il başına 25 kişi ile sınırlı olacak ve başvurular Ağrı için 15 Mayıs 2024, Ardahan ili için ise 22 Mayıs 2024 tarih, saat 17:00’e kadar yapılacak.
Ağrı ve Ardahan’da Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor
Merkezi Kars’ta bulunan Serhat Kalkınma Ajansı tarafından Ardahan Üniversitesi ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile bölge tanıtımına katkıda bulunmak, gençlerin günümüzün öncü sektörlerinden birisi olan görsel medya ve fotoğrafçılık alanlarına giriş yapmalarını sağlamak, bunun yanında günümüz fotoğraf teknolojilerini tanıyarak global dünyaya entegre olmalarının önünü açmak amacıyla Ağrı ve Ardahan illerinde "Fotoğrafçılık Eğitimleri" düzenlenecek.
Usta foto muhabir ve fotoğraf sanatçısı Bünyamin Aygün’ün eğitmenliğindeki etkinlikler, 17-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Ağrı ve 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Ardahan illerinde gerçekleştirilecek 2 gün teorik, 1 gün pratik (saha çalışmaları) şeklinde tertip edilecek eğitimlerde yaş sınırı bulunmayacak. 18 yaşından küçük katılımcılar “Veli Muvafakatname Belgesi” ibraz ederek etkinliğe katılım sağlayabilecekler. Kontenjanlar il başına 25 kişi ile sınırlı olacak ve başvurular Ağrı için 15 Mayıs 2024, Ardahan ili için ise 22 Mayıs 2024 tarih, saat 17:00’e kadar yapılacak.

Kars HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.