pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 09:33, Güncelleme: 29.03.2024 - 09:13
 

Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Düzce’de ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.Düzce İl Sağlık Müdürlüğü il genelinde eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri Seher Fedai Anaokulu’nda minik öğrenciler ile buluştu. Öğrencilere eğlenceli bir şekilde ağız ve diş sağlığı eğitimi veren personeller, minik öğrencilere diş macunu ve fırçası da hediye etti.
Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Düzce’de ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü il genelinde eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede Akçakoca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri Seher Fedai Anaokulu’nda minik öğrenciler ile buluştu. Öğrencilere eğlenceli bir şekilde ağız ve diş sağlığı eğitimi veren personeller, minik öğrencilere diş macunu ve fırçası da hediye etti.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.